Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
سرخط خبرها

چین یک تلسکوپ فضایی پرتاب می‌کند که از «چشم خرچنگ» الهام گرفته شده است

  • کد خبر: ۲۰۱۸۸۳
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵
چین یک تلسکوپ فضایی پرتاب می‌کند که از «چشم خرچنگ» الهام گرفته شده است
آکادمی علوم چین (CAS) سرانجام قصد دارد کاوشگر اینشتین (Einstein Probe) را که برای بررسی پرتو‌های ایکس طراحی شده است، به فضا بفرستد.

به گزارش شهرآرانیوز -  این تلسکوپ چینی قرار است در ژانویه سال ۲۰۲۴ پرتاب شود و دارای نسل جدیدی از ابزار‌های مختلف است که میدان دید گسترده و حساسیت بالایی دارند.

براساس گزارش‌های منتشرشده، چینی‌ها برای ساخت تلسکوپ فضایی خود از چشم خرچنگ الهام گرفته‌اند. ویژگی قابل‌توجه چشم خرچنگ‌ها این است که نور از تمام جهات به آن وارد می‌شود و همین امر باعث شده است که کاوشگر اینشتین بتواند فضای گسترده‌تری را پوشش دهد. از ابزار‌های ویژه‌ای که در کاوشگر اینشتین به‌کار رفته است نیز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان گسترده (WXT) و تلسکوپ پرتو ایکس پیگیری (FXT) اشاره شده است.

قابلیت‌های تلسکوپ فضایی الهام‌گرفته از چشم خرچنگ

چین یک تلسکوپ فضایی پرتاب می‌کند که از «چشم خرچنگ» الهام گرفته شده است

WXT دقیقاً همان ابزاری است که مانند چشمان خرچنگ عمل می‌کند و می‌تواند بخش بسیار زیادی از آسمان (تقریباً یک‌دهم کل آسمان یا ۳۶۰۰ درجه مربع) را درلحظه تجزیه‌و‌تحلیل کند. با وجود این ابزار، کاوشگر اینشتین می‌تواند با سه بار چرخیدن به دور زمین، تقریباً تمام آسمان شب را رصد کند و هر گردش آن حدود ۹۶ دقیقه طول می‌کشد.

آژانس فضایی اروپا (ESA) که همراه با «انستیتوی فیزیک فرازمینی ماکس پلانک» (MPE) آلمان برای انجام این مأموریت با CAS همکاری می‌کند، در بیانیه خود توضیح می‌دهد که هدف اصلی آن تشخیص و بررسی تشعشعات پرتو ایکس است که از عناصر کیهانی، به‌ویژه ستاره‌های نوترونی و سیاه‌چاله‌ها سرچشمه می‌گیرد.

اریک کولکرز، دانشمند پروژه کاوشگر اینشتین از ESA می‌گوید:

«کاوشگر اینشتین با طراحی خلاقانه خود می‌تواند بخش‌های بزرگی از آسمان را تنها در یک نگاه رصد کند. به‌این‌ترتیب می‌توانیم منابع جدید زیادی را کشف کنیم و درعین‌حال رفتار پرتو ایکس که در دوره‌های طولانی از اجرام آسمانی شناخته‌شده سرچشمه می‌گیرند، مطالعه کنیم.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->